UT Dimensionarea unei afaceri cu nuc ecologic

Vizionează online (contra cost, plată online obișnuită)



(formularul de comandă dvd este mai jos)


CUPRINS


  1. Piata nucilor ecologice
    1. Sisteme de vânzare directă
    2. Strategia de ambalare
    3. Calitatea produsului
    4. Piata produsului/Segmentarea clientelei
  1. Dimensionarea afacerii
2.1 Alegerea locației
2.2. Alegerea speciei
2.3 Alegerea soiului
2.4. Dimensionarea sistemului de producție/procesare d.p.d.v. tehnic și financiar
2.5 Surse de finanțare europene (Programul de reconversie pomicolă)
    3. Tehnologia de productie/procesare
3.1. Plantarea
3.2. Lucrările de fertilizare
3.3. Lucrările de control a bolilor și dăunătorilor
3.4. Lucrările de tăiere
3.5. Lucrările solului
3.6. Lucrările de control a buruienilor
3.7 Lucrările de normare a încărcăturii de rod
3.8.1. Lucrările de protecție împotriva grindinii
3.8.2 Lucrările de protecție împotriva înghețurilor târzii și a brumelor
3.9.1 Lucrările de recoltare
3.9.2 Lucrarile de depozitare

4. Funcțiile fermei
1.1. Funcții verticale (funcții economice)

1.1.1. Organizare în amonte (aprovizionare/cercuri de mașini)
1.1.2. Organizare în producție
1.1.3 Procesare
1.1.4. Vânzare directă (C1,2 ,3,4)

1.2. Funcții orizontale
1.2.1. Funcția socială
1.2.1.1. Ferma agropedagogică
1.2.1.2. Ferma agroturistică
1.2.1.3 Ferma cu certificare etică
1.2.1.4 Ferma cu certificare locală
1.2.1.5.. Ferma cu certificare montană
1.2.1.6. Ferma cu certificare produse tradiționale (DOP; IGP; TSG)
Alte funcții sociale: servicii comunitare; ferma de terapie ocupaționala etc.
1.2.1.7. Organizarea socială (Asociații profesionale/Camera Agricolă/Reprezentare politică)


1.2.2. Funcția ecologică
1.2.2.1 Ferma ecologică
1.2.2.2. Ferma biodinamică
1.2.2.3. Servicii de gestiune a peisajului



Fragment video din toată înregistrarea:

Formular de comandă